Суд визнав законною розбудову Биківні

1

Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову мешканців про скасування Детального плану території с. Биківня у Деснянському районі столиці.

Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко у facebook.

Відповідне рішення суд виніс 6 березня.

“Цей детальний план території було прийнято Київрадою як з метою виділення землі родинам загиблих учасників АТО, сім’ям Героїв Небесної Сотні, параолімпійцям і афганцям, так і для розвитку самого с. Биківня. З цією ж метою було використано громадян – мешканців селища. Суд поставив крапку. Детальний план території законний. Вітаю усіх! Дякую усім!”, – написав Бондаренко.

Спочатку проект ДПТ Биківні охоплював 416 га (всю територію селища). Але після врахування зауважень та пропозицій від громадськості, висловлених під час обговорення проекту, площу, яку охоплює ДПТ, зменшили до 176 га.

1 thought on “Суд визнав законною розбудову Биківні

  1. Саме так. Визнав. Але крім суду є і мої очі, які бачать, що згідно Генплану 2020 вся обмальована територія є лісопаркова зона. Ліс по простиму. Ласий шмат на 200га! Для небідних. А дєрібаніть її не можна. Навіть суду. Не кажучи вже про маленького чиновника. Але що то Генплан! Коли свіжа копійчина душу гріє. Ой як гріє! До слова. Чи не пан Кличко колись подивався до Шевченківської райсуд щодо скасування рішення Космоса щодо дєрібану Биківнянського лісу. Давно то було! Але було. Пан Бондаренко у курсі. Може розповісти. Зрозуміло, що точка зрєнія зависли от точки сідєнія. Не думаєте поганого. Я мав на увазі поточну посаду Кличка. А люди там узяли землю цікаві. Дуже цікаві. Бондаренко також у курсі. Аби не в долі.

Comments are closed.

Next Post

Троєщині запропонували проект Метробусу

Вт Бер 7 , 2017
Запрошуємо на тендер на розробку ТЕО для Метробусу від Троещини до Севастопольскої площі. Написав Ілля Сагайдак на своїй сторінці у Facebook. BRT – це система швидкісного позавуличного транспорту на основі автобусного або тролейбусного рухомого складу. Простими словами – це фізично відгороджена смуга для громадського транспорту, на яку немає можливості заїхати […]
Метробус

Можливо ви пропустили?