Батькам, які записували дітей в електронну чергу, треба зробити це ще раз

Столичним жителям, які раніше реєстрували своїх дітей в електронній черзі до дитячого садка, необхідно перереєструватися.   

Про це заявила заступник голови КМДА Ганна Старостенко, повідомляє прес-служба міської влади.

Це пов’язано з тим, що київська влада впроваджує нову автоматизовану систему зарахування дітей у дошкільні навчальні заклади міста, яка унеможливить втручання ззовні.

 

“Закликаю батьків не хвилюватися! Всю інформацію за вашим записом буде збережено та перенесено в нову базу. Ми прагнемо оновити дані про всіх наших діток, щоб отримати актуальну інформацію щодо потреби в місцях, кількість дітей певних пільгових категорій”, – зазначила заступник мера.

Пройти реєстрацію (а також перереєстрацію) можна за посиланням.

За словами Старостенко, нова система електронного запису буде частиною міських сервісів KYIV ID.

Після того, як вона запрацює, кожен, хто зареєструвався, матиме відкритий доступ до всієї інформації у мережі садочків: їхній наповненості, переліку дітей у черзі, скільки серед них дітей пільгових категорій, та іншої статистичної інформації.

Next Post

З'явились фото, як виглядатиме метро "Лівобережна" після ремонту

Пт Бер 3 , 2017
Станція метро “Лівобережна” через півтора місяці змінить зовнішній вигляд. Якою вона буде після ремонту, показав екс-заступник мера Києва Ілля Сагайдак у facebook. “Спершу дизайн був інший, але в зв’язку з браком часу (півтора місяці), ми зрозуміли, що не встигнемо втілити всі ідеї. Довелось обігравати дизайн навколо існуючої плитки на стінах, […]
метро-лівобережна

Можливо ви пропустили?