Помер директор відомої школи імені Івана Франка

27 лютого 2017 року дочасно пішов з життя палкий патріот України, гідна людина, учитель вчителів,досвідчений педагог, історик-дослідник, директор спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва Михайлов Валерій Леонідович.

Прощання з видатним директором відбудеться завтра(01.03.2017) о 12-й годині у дворі Школи на вулиці Тарасівська 11.

Михайлов Валерій Леонідович народився 29 серпня 1946 року в сім’ї військовослужбовця.

Розпочав педагогічну діяльність учителем історії середньої школи № 184 в 1969 році. З 1975 року по 1986 рік працював на посаді інспектора шкіл Київського міського управління народної освіти,  з 1986 року – на посаді директора спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва.

Михайлов Валерій Леонідович зарекомендував себе як досвідчений керівник, талановитий організатор, висококваліфікований фахівець. Як директор сучасної школи він вирізнявся високим рівнем професіоналізму та персональної відповідальності, креативністю, демократичністю й гуманністю в управлінні закладом, організаторськими здібностями, концептуальністю мислення, принциповістю й комунікабельністю в спілкуванні.

Валерій Леонідович був творчою особистістю, йому були властиві широкий світогляд і оптимізм, виключна професійність, що дозволяло знаходити однодумців серед колег, учнів і батьків.

Завдяки кропіткій роботі директора спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Франка міста Києва має високий рейтинг серед навчальних закладів району і міста.

За багаторічну сумлінну працю Валерій Леонідович нагороджений Подякою Кабінету Міністрів України, нагрудними знаками «Відмінник народної освіти», «Відмінник столичної освіти», Подяками Київського міського голови, Почесною грамотою Київської міської державної адміністрації, грамотою Головного управління освіти і науки міста Києва, Подякою та Почесною грамотою голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Справка:

Спеціалізована школа №92 імені Івана Франка з поглибленим вивченням англійської мови функціонує як загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів, що забезпечує  науково-теоритичну, гуманітарну, загальнокультурну підготовку і розвиток нахилів та здібностей дітей. Учні школи мають можливість, засвоюючи навчальний матерал з предметів загальнообов’язкового циклу, приділяти більше уваги іноземній філології, гуманітарним предметам.

Навчально-виховний процес здійснюється у семестровій формі за 5-денним тижневим режимом навчання. Учні навчаються лише на першій зміні, мова навчання – українська. Іноземна мова: англійська поглиблено вивчається з 1-го класу, друга іноземна мова – німецька з 2-го класу

 

Next Post

Трибуни для "Євробачення" обійдуться у 24 мільйони

Чт Бер 2 , 2017
Національна телекомпанія України 24 лютого за результатами тендеру повідомила про намір укласти угоду з ТОВ “Артмакс Інжиніринг” про послуги зі встановлення, експлуатації та демонтажу глядацьких трибун для “Євробачення – 2017” за 23,5 мільйона гривень. Про це повідомляють “Наші гроші“ з посиланням на систему “Прозорро”. З 29 березня по 12 квітня […]
Євробачення-2017

Можливо ви пропустили?