Біля бізнес-центру в Києві застрелили чоловіка

На провулку Киянівському у Шевченківському районі столиці застрелили чоловіка.

Поліція розшукує зловмисника, – повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає ІНФОРМАТОР.

Близько 9-ї години правоохоронці отримали повідомлення про те, що на парковці неподалік від бізнес-центру лежить чоловік.

Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, зʼясувалося, що чоловіка вбили пострілом у груди. При цьому куля пройшла на виліт. Особа загиблого встановлена, це – киянин, 1970 року народження.

При огляді місця події поліцейські виявили у кучугурі снігу зброю, із якої, імовірно, стріляли. Правоохоронці продовжують оглядати прилеглу територію, розшукують свідків та очевидців.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться оперативно-розшукові заходи для встановлення зловмисника.

Next Post

В мэрии показали, как будут выглядеть станции метро на Виноградаре

Вт Лют 14 , 2017
Стали известны предварительные эскизы внешнего вида первых двух станций метро на столичном жилом массиве Виноградарь. “Это не конечный результат. Проект будет еще дорабатываться, так как ТЭО строительства находится на стадии прохождения экспертизы”, – сообщает ИНФОРМАТОР со ссылкой на 44.UA ссылаясь на заместителя главы КГГА Илью Сагайдака. Станция метро “Мостицкая” Станция […]
Киевское Метро

Можливо ви пропустили?