Мешканцям Києва можуть дозволити жити у підвалах

Мер Києва доручив розглянути петицію, яка передбачає визнання котів частиною міської екосистеми та легальне проживання у підвалах та горищах.

Електронна петиція “Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва, дозволити їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях постійного перебування та знищувати гризунів” набрала необхідну, згідно з рішенням Київської міської ради “Про затвердження Положення про порядок подання та розгляду електронних петицій”, кількість голосів та прийнята до розгляду, – повідомили у Київській міській раді.

Київський міський голова Віталій Кличко уже доручив постійним комісіям Київради з питань екологічної політики та з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, а також виконавчому органу Київради розглянути електронну петицію в установленому порядку.

Автор звернення зазначає, що в столиці спостерігається жахлива тенденція до збільшення кількості випадків замурування котів в підвальних приміщеннях житлових будівель.

“З метою захисту тварин від подібного жорстокого поводження, необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства”, – наголошує автор ініціативи.

Next Post

Біля бізнес-центру в Києві застрелили чоловіка

Пн Лют 13 , 2017
На провулку Киянівському у Шевченківському районі столиці застрелили чоловіка. Поліція розшукує зловмисника, – повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає ІНФОРМАТОР. Близько 9-ї години правоохоронці отримали повідомлення про те, що на парковці неподалік від бізнес-центру лежить чоловік. Коли на місце події виїхала слідчо-оперативна група, зʼясувалося, що чоловіка вбили пострілом у груди. […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?