У Києві пікетуватимуть НАБУ через корупцію в “Укрзалізниці”

У понеділок, 23 січня, у столиці пікетуватимуть офіс Національного антикорупційного бюро. 

Про це повідомляє ІНФОРМАТОР з посиланням на анонс громадської організації “Національний спротив” на офіційній сторінці у Facebook.

Представники руху “Традиція і порядок” разом із членами організації “Національний спротив” мають намір привернути увагу до корупції у ПАТ «Укрзалізниця».

“Замість того, щоб проводити обіцяні реформи та боротися з корупцією, Войцех Балчун разом зі своєю командою, з порушенням усіх правових норм, ігноруючи чинні Закони України виписують собі багатомільйонні премії, влаштовують собі так званий «корпоративний рай» і називають це нормальною європейською практикою.

Хоча сам особисто Войцех Балчун неодноразово заявляв про наявність масштабної корупції в «Укрзалізниці»”, – йдеться у анонсі акції.

1

Протестувальники повідомили, що звернуться до НАБУ із закликом розпочати повне, усебічне та неупереджене розслідування наявних фактів корупції та зловживання службовим становищем керівництва ПАТ «Укрзалізниця».

Нагадаємо, у грудні 2016 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України Назар Холодніцький розповів, що у відомстві розслідують низку справ щодо корупції у сфері закупівель для залізниці.

Раніше Вільна профспілка залізничників України заявила, що готується до пікету адміністрації “Укрзалізниці” через безпідставно низькі зарплати. Представники протесту вимагатимуть особистого прийому у адміністрації державного перевізника.

Next Post

В центрі Daewoo Lanos збив двох жінок (ФОТО)

Пн Січ 23 , 2017
У Києві на перехресті вулиць Велика Васильківська і Федорова сталася ДТП, в якій постраждали двоє пішоходів. Про це повідомляють “Вартові Еспресо”. Як з’ясувалося, сталося зіткнення автомобілів Mercedes Sprinter і Daewoo Lanos. Від удару Lanos вилетів на тротуар, де збив двох пішоходів. Обидва водії стверджують, що їхали на зелений сигнал світлофора. Одній […]
ДТП

Можливо ви пропустили?