З’явилися подробиці вибуху у багатоповерхівці в Дніпровському районі Києва

У Дніпровському районі Києва в житловому будинку стався вибух.

За попередніми даними, в поштовій скриньці вибухнула граната, – повідомляє відділ комунікації ГУНП Києва.

Вибух стався в під’їзді на вулиці Луначарського ввечері 12 січня. На місці події правоохоронці встановили, що місцевий житель 1978 року народження вирішив перевірити поштову скриньку. Коли він її відкрив, то почув підозрілий звук і впав. При цьому пролунав вибух. В результаті чоловік отримав незначні пошкодження.

5877fb28cbf1a

Потерпілий від госпіталізації відмовився. За словами жителя будинку, який став свідком події, чоловік був більше наляканий, ніж поранений.

Проводиться огляд місця події, працюють експерти-вибухотехніки. За попередніми висновками, могла вибухнути граната РГД-5.

5877fb3bdc9af

5877fb4a6c3e3

Розпочато кримінальне провадження. Слідчі кваліфікують подію як замах на вбивство (ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). Поліція встановлює обставини події.

Телеканал “112 Україна” повідомляє, що граната лежала в поштовій скриньці брата відомого київського догхантера (вбивці бездомних собак) Олексія Святогора, який також прописаний за цією адресою.

“Почув звук, схожий на петарду. Дуже різко відчинилися дверцята, я побачив відірвану нитку, присів і почав відходити від ящика. У той момент пролунав вибух. Від вибуху мене оглушило на пару хвилин”, – розповів Євген Святогор.

Next Post

Балчун развернул широкую медиакампанию против братьев Дубневичей

Пт Січ 13 , 2017
Команда  главы правления ПАО “Укрализныця” Войцеха Балчуна запустила грязную информационную кампанию в медиа против главы транспортного комитета Верховной Рады. Об этом заявил директор информационно-аналитического агенства “Рейтинг” Алексей Станчевский. Эксперт отметил, что “польский менеджер должен был избежать проблем со снегом в вагонах, а не делать из этого шоу и пользоваться в […]
Дубневич

Можливо ви пропустили?