У Києві введуть єдину квитанцію для оплати комуналки

КМДА та комунальне підприємство “Головний інформаційно-обчислювальний центр” планують ввести єдину квитанцію для оплати всіх житлово-комунальних послуг.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, – передає ТСН.

“Ми прагнемо в місті повернутися до розрахунків за єдиною квитанцією, де вказані всі комунальні підприємства, що надають послуги в Києві”, – сказав він.

На думку чиновника, єдина платіжка буде зручною як для населення, так і для одержувачів платежів.

У КМДА повідомили, що з 10 січня кияни отримали оновлені платіжні документи, які дійсні тільки для оплати послуг за утримання прибудинкових територій, водопостачання і водовідведення холодної та гарячої води.

Новий формат платіжки був задуманий для того, щоб підготувати населення до єдиної квитанції, яка буде запущена найближчим часом.

Нагадаємо, державне підприємство “Укрпошта” в своїх відділеннях у Києві від початку року не приймає комунальні платежі за квитанціями, які формує комунальне підприємство “Головний інформаційно-обчислювальний центр” (ГІОЦ).

Next Post

На заводі в Києві вибухнула піч для вирощування кристалів (ФОТО)

Чт Січ 12 , 2017
Під час пожежі постраждали два співробітники заводу. Про це повідомляє ІНФОРМАТОР з посиланням на прес службу ДСНС. “12 січня о 13:44 на пункт зв’язку оперативно-координаційного центру Головного управління надійшло повідомлення про вибух в цеху одного із заводів м. Києва, що по вул. Північно-сирецькій, 3”, – йдеться у повідомленні. По прибуттю на […]
СМИ Заглушка Киев Информ

Можливо ви пропустили?