Тисячі жителів Київщини можуть залишитися без опалення

ПАТ «Київоблгаз» вимушено припинити розподіл газу для чотирьох підприємств, які виробляють теплову енергію для потреб населення та бюджетних установ Київської області.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Київоблгаз”, – передає ІНФОРМАТОР.

У повідомленні сказано, що ТОВ «УКРОПТ «Мастер-Енерго», КП КОР «Бородянкатепловодопостачання», КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» та КП КОР «Тетіївтепломережа» маючи договір на постачання природного газу з «НАК «Нафтогаз України», не виконують договірні відносини в частині оплати за спожитий природний газ.

Через це постачальник – НАК «Нафтогаз України» – не підтвердив планові обсяги природного газу на грудень 2016 року та січень 2017 року. Згідно Кодексу газотранспортної системи споживання природного газу за відсутності підтвердженої номінації (підтвердженого обсягу природного газу) є несанкціонованим відбором природного газу.

В такому випадку ПАТ «Київоблгаз» зобов’язаний припинити розподіл газу на зазначені підприємства, про що неодноразово було повідомлено керівників цих підприємств листами та на спільних нарадах в місцевих органах самоврядування.

У перс-службі зазначили, що поки що не вжито жодних заходів щодо вирішення цього питання.

Next Post

Мужчина, в которого стреляли на Русановке, скончался в больнице

Ср Січ 11 , 2017
Около полуночи на Русановском бульваре в Днепровском районе Киева неизвестный выпустил пять пуль в 40-летнего местного жителя и убежал. Утром пострадавший скончался. Как сообщается на сайте полиции Киева, правоохранители установили со слов свидетеля, что на улице у подъезда стояли двое мужчин. Один из них из пистолета совершил пять выстрелов в […]
Полиция

Можливо ви пропустили?