Стало відомо, яку роль в корупційних схемах на УЗ відіграє екс-стриптизерка та коханка Балчуна

Перекладач та помічниця голови правління “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна Вероніка Марчук-Пазура у Польщі працювала стриптизеркою, знялася у еротичному фільмі та була засуджена через корупційний скандал.

Про це пише ІНФОРМАТОР з посиланням на  журналістське розслідування Всеволода Філімоненка.

Наразі Марчук-Пазура є учасницею корупційних схем, впроваджених групою запрошених із Польщі реформаторів. Як з’ясував автор розслідування, фактично Вероніка Марчук-Пазура веде тіньові переговори з великим бізнесом. Спеціально для неї у структурі вигадали формальну посаду директора апарату голови правління.

Чинна довірена особа голови правління “Укрзалізниці” Войцеха Балчуна переїхала до Польщі у віці 20-ти років.

Свою кар’єру вона почала як танцівниця-стриптизерка в нічному клубі курортного Сопота на Балтійському узбережжі.

Незабаром Вероніка вдало вийшла заміж за популярного актора Цезарія Пазура. Із чоловіком вони випустили телесеріал “Секс у невеликому місті”, де Вероніка знялася в декількох еротичних сценах і стала місцевою телезіркою.

1

Дівчина перевезла в Польщу своїх батьків та купила їм квартиру. У 2007 році вони з Пазурою розлучилися після 12 років шлюбу нібито через те, що він почав “заважати її кар’єрі”.

Екс-стриптизерка запам’яталася польським громадянам тим, що восени 2009 року була затримана при отриманні хабара в розмірі 100 тисяч злотих. “Українську Попелюшку» (так Вероніку прозвали місцеві журналісти) правоохоронці спіймали в одному з варшавських ресторанів.

Агенти польського центрального антикорупційного бюро зафіксували, як Вероніка брала пакет з грошима від директора невеликого державного видавництва, яке підлягало приватизації. Натомість Марчук-Пазура нібито обіцяла, що її юридична компанія зробить все, щоб знизити вартість фірми.

За даними польських ЗМІ, йшлося про приватизацію будинку в центрі Варшави вартістю 20 мільйонів злотих, де розташоване видавництво. Спочатку повідомляли, що Вероніці загрожувало до 10 років ув’язнення, потім – від двох до восьми. Сама Вероніка Марчук-Пазура заявляла, що нічого не знала про те, що знаходилося в пакеті.

Польський суд відпустив Вероніку Марчук-Пазуру під 600 тисяч злотих застави. Після корупційного скандалу чоловік Вероніки заявив, що вчинок теперішньої особистої перекладачки Войцеха Балчуна “кидає тінь на всю родину Пазурів”.

Згідно з інформацією польських медіа, свого часу Марчук-Пазура дуже допомогла Войцеху Балчуну в розкручуванні його рок-гурту «Хімія».

Тоді у них і зав’язався бурхливий роман, вінцем якого стало повернення Марчук до Києва разом з Балчуном, який залишив дружину з родиною у Варшаві.

Після декількох тижнів проживання в готелі Intercontinental (від 8500 до 24 000 на добу), для Балчуна та Марчук-Пазури зняли елітну квартиру на Печерську на вулиці Щорса. Войцеха Балчуна і Вероніку Марчук-Пазуру щоранку забирає елітний Mercedes Benz.

1

Нагадаємо, раніше журналісти викрили схему присвоєння польськими управлінцями “Укрзалізниці” 12 мільйонів гривень.

Next Post

«Антонов» презентовал новый транспортный самолет Ан-132

Вт Гру 20 , 2016
В Киеве на госпредприятии “Антонов” был представлен новейший украинский самолет – транспортник Ан-132. Об этом информирует пресс-служба “Антонова”, пишет Четвертая Власть. “Мы уверены, что у этого самолета большое будущее. Мы уверены, что для него рынок 260-290 самолетов до 2035 года”, – сказал Петр Порошенко, который участвовал в презентации. Порошенко также вручил […]
Антонов

Можливо ви пропустили?