На Київщині педофіл-фотограф працював у дитсадках

національна поліція

Під Києвом поліцейські затримали чоловіка, який, працюючи фотографом, знімав малюків у садочках під час дитячих свят і змушував їх роздягатися, після чого поширював цей контент.

Про це 5 березня передали в пресслужбі Національної поліції Київської області.

Викрити зловмисника вдалося завдяки одній з мешканок міста Українка, яка помітила в мережі фото своєї малолітньої дочки в непристойних позах. Жінка вирішила, що ці кадри міг зробити місцевий фотограф, і звернулася в Обухівське районне управління поліції.

національна поліція

Правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 48-річний місцевий житель, який здійснював зйомки дитячих свят в дошкільних установах.

“Користуючись довірою педагогів чоловік міг залишатися з дітьми наодинці, змушував їх оголюватися і знімав все на відеокамеру. Після цього зловмисник продавав матеріали зйомок іноземцю за кордон”, – розповіли в поліції.

За місцем проживання підозрюваного провели обшук, в ході якого були виявлені електронні носії інформації з файлами з дитячими фото і відео. Експертиза підтвердила, що вони є матеріалами порнографічного змісту.

Як з’ясувалося, чоловік займався такою діяльністю протягом 2017 – 2020 років в трьох навчальних закладах міста Українка в Обухівському районі.

Правоохоронці задокументували 51 факт виготовлення, зберігання, збуту і примусу до участі в створенні матеріалів порнографічного характеру малолітніх дітей.

Затриманий уже зізнався поліцейським і розповів, як почав займатися виготовленням і продажем дитячої порнографії, а також скільки йому за це платили.

“На мене вийшов один іноземець і сам запропонував знімати. А звідки він дізнався, що я з дітьми працюю? Я просто зробив ролик презентаційний зі своєю роботою, і він побачив, що я працюю в дитячих садах. І він запропонував … Він надіслав (інструкцію) електронному вигляді, що діти повинні робити на відео … Сидіти в неетичних позах … 5 доларів він платив за одне відео”, – розповів чоловік.

Затриманому повідомили про підозру за ч. 4 і ч. 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу. Йому загрожує ув’язнення на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Next Post

У Києві сталося загадкове вбивство жінки - при ній знайшли поліцейське посвідчення

Нд Бер 7 , 2021
У ніч на неділю, 7 березня, в Дарницькому районі Києва виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті, при ній було поліцейське посвідчення. Сьогодні близько 03.00 години до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі столиці на вулиці Бажана виявлено тіло невідомої без ознак життя. Наряд поліції, який […]
поліція

Можливо ви пропустили?