На залізничному вокзалі у Києві потяг відрізав ноги пішоходу

Київ-Пасажирський
Фото: Роман Пєтушков

Інцидент стався 4 березня близько 16.00 на Центральному залізничному вокзалі.

Попередньо встановлено, що чоловік переходив залізничні колії в забороненому місці. У результаті наїзду потяга потерпілому відірвало ноги. Його госпіталізовано у медичний заклад, повідомляє прес-служба Національної поліції.

Подія зареєстрована у відділі поліції на станціях залізничного транспорту. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення усіх причин та обставин інциденту.

Слідчі відділу поліції на станції залізничного транспорту розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до семи років.

Next Post

Педофіл, який напав на дівчинку у ліфті, виявився заступником директора школи

Пт Бер 5 , 2021
Правоохоронці повідомили про підозру заступнику директора з господарської роботи в одній зі шкіл Києва, який може бути причетний до скоєння розпусних дій відносно 10-річної дівчинки. Як повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури, злочинець помітив дівчинку 3 березня близько 14:40 на вулиці Райдужна. Зловмисник помітив дитину, коли вона поверталася додому та простежив за […]
поліція

Можливо ви пропустили?