Патрульні виявили нетверезого перевізника, що збирався заступити на маршрут

Поліція

Сьогодні, близько 6:30, інспектори відділу безпеки дорожнього руху  помітили автобус Богдан, що рухався вулицею Стеценка з порушенням правил дорожнього руху.

Патрульні зупинили транспортний засіб у салоні якого не було пасажирів, водій пояснив, що саме збирається на кінцеву зупинку маршруту. Під час розмови інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння: запах алкоголю з порожнини рота та виражене тремтіння пальців рук.

На вимогу патрульних пройти освідування на стан сп’яніння водій відмовився. На місце викликали представника перевізника та передали керування автобусом йому. На водія склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Раніше ми повідомляли, що навколо Києва будуть будувати об’їзну дорогу.

Next Post

Київ отримав 42 600 доз вакцини від COVID-19

Ср Лют 24 , 2021
До Києва сьогодні надійшло 42 600 вакцин від МОЗ виробництва Oxford/AstraZeneca. Міська влада зараз веде прямі переговори з виробниками вакцин і планує додатково закупити їх, щоб вакцинувати усі групи ризику. Щеплення в першу чергу отримають члени мобільних бригад, медики, які працюють у лікарнях із хворими на COVID-19, співробітники лабораторій, де […]
вакцина

Можливо ви пропустили?