На Солом`янці чоловік стріляв з балкона по “підозрілим людям”

поліція

У Києві мешканець одного з будинків на вулиці Солом’янській відкрив стрілянину по людях з балкону.

Про стрілянину поліцію повідомила перелякана жінка, яка стала свідком, повідомляє Патрульна поліція Києва.

Коли екіпаж патрульних прибув на місце – стрілянина припинилася. Патрульні опитали заявницю та мешканців і вирахували квартиру ймовірного стрільця.

“Двері відчинив чоловік, на запитання інспекторів відповів, що його родич володіє травматичною зброєю. Громадянин дозволив патрульним зайти до помешкання і поспілкуватися з ним. Той, своєю чергою, не заперечував, що стріляв з балкона декілька разів по незнайомцях. Свою поведінку чоловік пояснив тим, що під вікнами постійно ходять підозрілі особи“, – зазначили у поліції.

Чоловік дав патрульним глянути зброю та набої до неї. Також інспектори знайшли у дворі стріляну гільзу. Стрільця затримали та викликали слідчо-оперативну групу поліції для вилучення зброї.

Next Post

Укрпошта вперше за 40 років побудує великий сортувальний центр у Києві

Чт Лют 4 , 2021
Укрпошта почала пошук партнера, з яким укладуть договір оренди першого сучасного автоматизованого сортувального центру в Києві. Про це повідомили у пресслужбі Укрпошти. Зазначається, що сортувальний центр побудують на лівому березі Києва. Для забезпечення прозорого та ефективного використання коштів компанію-партнера обиратимуть на Prozorro. «Запрошуємо до участі усіх потенційних партнерів, які мають досвід реалізації таких […]
Сортувальний центр укрпошта

Можливо ви пропустили?