У Києві 17-річний підліток загинув під колесами потяга

поліція

У Києві ввечері 29 січня поїзд на смерть збив 17-річного хлопця на залізничній колії.

За повідомленням поліції Києва, 29 січня, приблизно о 20:00 вечора, надійшло повідомлення про те, що невідомий потрапив під електропоїзд. Пригода сталася на вулиці Євгена Сверстюка, розташованої в Дніпровському районі Києва.

На місце приїхала слідчо-оперативна група і медики. Попередньо їм вдалося встановити, що парубок потрапив під колеса потяга, коли переходив залізничні колії в невстановленому для цього місці. Сам підліток не помітив потяга, а машиніст не встиг вчасно загальмувати.

В результаті наїзду потяга, хлопець помер на місці. Поліцейські займаються докладним встановленням обставин події, виробляючи слідчі дії. Ситуації буде дана правова оцінка.

Раніше ми повідомляли, що суд постановив знести новобудову на вулиці Волошина.

Next Post

Київ накриє циклон Olaf: опубліковано свіжий прогноз погоди

Сб Січ 30 , 2021
У Києві в суботу, 30 січня, до кінця дня буде йти сніг, який викликаний циклоном під назвою Olaf. Як повідомляє пресслужба Укргідрометцентру, вночі температура повітря опуститься до -8 градусів. “Нагадуємо киянам, що сьогодні (30 січня – Ред.) знову сніжитиме. Хмарні системи з південного заходу вже досягли столиці, і через кілька годин почнеться […]
Сніг

Можливо ви пропустили?