Білоруський екссиловик дав свідчення у Києві щодо справи Шеремета

Шеремет
Ексспівробітник білоруського спецпідрозділу «Алмаз» Ігор Макар, який опублікував аудіозапис обговорення посадовими особами КДБ Білорусі усунення політичних опонентів, дав свідчення у Києві у справі про вбивство Павла Шеремета.

Про це він розповів в інтерв’ю білоруському Радіо Свобода

За словами Макара, він навів достатньо підстав для доказу причетності білоруських спецслужб до вбивства Шеремета.

«На мою думку, я надав достатньо підстав того, що … були замовниками цього злочину білоруські спецслужби», – сказав Макар.

Він зазначив, що надав українським слідчим інформацію по справі, яка раніше не була оприлюднена у ЗМІ, і він її не публікував, тому що «деяким людям загрожувала б небезпека».

Макар також висловив упевненість в тому, що Офіс Генерального прокурора України доведе розслідування справи Шеремета до кінця і злочин буде розкрито.

Раніше ми повідомляли, що поліція затримала учасників мітингу на Подолі за порушення карантину.

Next Post

У суді пояснили, чому виправдали догхантера Святогора

Ср Січ 20 , 2021
Шевченківський районний суд Києва пояснив, чому виправдав догхантера Олексія Святогора. Таке рішення було прийнято через те, що сторона звинувачення не довела його причетність до інкримінованого злочину. Про це повідомила прес-служба суду. Святогора звинувачували у виготовленні відеопродукції, що пропагує культ насильства і жорстокості з метою її поширення (ч. 2 і 3 ст. […]
Святогор

Можливо ви пропустили?