У Києві з’явиться сквер пам’яті жертв катастрофи літака МАУ в Ірані

МАУ авіакатастрофа

8 січня МАУ планують презентувати проєкт скверу пам’яті жертв катастрофи літака МАУ в Ірані, яка сталася 8 січня 2020 року.

Проєкт планують представити в річницю катастрофи, 8 січня. Сквер облаштують на Дніпровській набережній вже найближчим часом, архітектурний конкурс вже завершено. Про це розповів президент авіакомпанії МАУ Євген Дихне перед презентацією фільму-розслідування Таємниця загибелі Ромео, повідомляє Укрінформ .

Також Дихне прокоментував присвоєння членам екіпажу збитого рейсу звання Героя України:

«Ми, звісно, писали звернення в Офіс Президента від компанії, і просили, щоб таким чином був відмічений, на наше переконання, геройський екіпаж, який загинув фактично у воєнних умовах. Я вважаю, що це — абсолютно справедливе рішення».

Раніше ми повідомляли, як буде працювати громадський транспорт під час локдауну.

Next Post

На Солом'янці повністю згоріло кафе

Чт Січ 7 , 2021
На Різдво у Києві згоріло кафе на вулиці Лобановського. Так, вночі у Києві сталася пожежа на вулиці Лобановського, в результаті якої приміщення громадського харчування повністю згоріло. “У приміщенні СТО на другому поверсі вогнем пошкоджені особисті речі, згоріло та розібрано 5 кв. м дерев’яних конструкцій покрівлі, закопчені стіни та стеля будівлі. […]
пожежа

Можливо ви пропустили?