Мобільний додаток Kyiv Smart City з електронними квитками раптово припинив роботу

У Kyiv Smart City заявили, що команда не має жодного відношення до розробки та реалізації нового застосунку “Київ Цифровий”.

Kyiv Smart City, де можна було придбати електронні квитки на проїзд у громадському транспорті, без попередження припинив свою роботу.

Про це йдеться в повідомленні Kyiv Smart City у Facebook.

“Так, це правда! Додаток Kyiv Smart City більше не працює. Для нас це стало такою самою несподіванкою як і для всіх киян. Ми так само дізнались про це з новин”, – йдеться в повідомленні.

У Kyiv Smart City заявили, що команда не має жодного відношення до розробки та реалізації нового застосунку “Київ Цифровий”.

Kyiv Smart City також повідомив про схожість у дизайні та інтерфейсі мобільних додатків.

E-квиток, послуги паркування і повернення автомобіля “переїхали” в новий мобільний застосунок “Київ Цифровий”.

У Kyiv Smart City вказують, що для повернення невикористаних QR-квитків потрібно звернутися у службу підтримки support@kyiv.digital. Їх перенесуть до нового застосунку.

Київ Цифровий

Next Post

Як працюватиме столичний транспорт під час локдауну 8 – 24 січня

Ср Січ 6 , 2021
Під час локдауну з 8 по 24 січня громадський транспорт столиці працюватиме у звичайному режимі: буде перевозити пасажирів відповідно до кількості місць для сидіння. Але деякі зміни все ж можливі – про них будуть попереджати заздалегідь. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА. Зокрема можливі такі зміни в роботі міського транспорту на […]

Можливо ви пропустили?