В столиці викрили банду квартирних злодіїв, яку створили поліцейські

відмички

У Києві затримали банду квартирних злодіїв, яку створили двоє столичних правоохоронців.

Зокрема, згідно з матеріалами слідства, стражі порядку в травні 2020 року, вступивши у змову з трьома уродженцями Грузії, пробралися до квартири та вкрали 13 тисяч доларів.

П’ятьох «домушників» затримали. За процесуального керівництва Київської міської прокуратури чоловікам повідомлено про підозру за фактом крадіжки, вчиненої у великих розмірах (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу). Квартирним злодіям загрожує від 5 до 8 років ув’язнення. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Територіального управління Державного бюро розлідувань, розташованого у Києві, за оперативного супроводження Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Next Post

Водій таксі висадив Супрун з машини після прохання відкрити вікно для боротьби з COVID-19

Ср Гру 30 , 2020
Колишня виконуюча обов’язки міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що її з чоловіком на півдорозі до пункту призначення висадив таксист Uber після їх прохання відкрити вікно, щоб зменшити ризик зараження COVID-19 в автомобілі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 28 грудня. “Всі вже знають, що […]
Супрун

Можливо ви пропустили?