У Києві п’яний слідчий влаштував небезпечну ДТП і погрожував свідкам (ФОТО)

У суботу, 19 грудня, в Києві сталася чергова ДТП. Цього разу її винуватцем став слідчий Нацполіції ,який перебував в стані алкогольного сп’яніння – він на автомобілі Toyota влетів у іншу машину.

Про це розповіли в Telegram-каналі “Київ Оперативний”, де опублікували відповідні фото і відео.

ДТП сталася на пустій дорозі на Косенко, 45, п’яний слідчий Денис Карасьов не втримав свій автомобіль Toyota з держномером KA0642AT та влетів у припаркований Mercedes, а потім ще й у паркан.

(фото

Однак визнавати своєї вини поліцейський не захотів і почав погрожувати свідкам і патрульним, які прибули на місце аварії. Від проходження тесту на стан сп’яніння, хоч на драгері, хоч у лікаря-нарколога, п’яний поліцейський відмовився, погрожуючи при цьому свідкам.

 

Next Post

Велосмуга з’явилась на лівобережній розв’язці мосту Патона

Нд Гру 20 , 2020
Велосипедну смугу облаштували на лівобережній розв’язці мосту Патона, на перетині Дніпровської набережної та проспекту Соборності. Зазначається, що велосмуга поєднує нинішню доріжку на Русанівській набережній з Дніпровською набережною. Далі велосмуга перелаштовується у суміжну велосипедну і пішохідну доріжку і поєднується з доріжкою у парку “Вербовий Гай”. Раніше ми повідомляли, що п`яний поліцейський […]
велолсмуга

Можливо ви пропустили?