На Печерську під офісний центр продають пам’ятку архітектури

Арсенальна

На Печерську біля станції метро “Арсенальна” під офісний центр продається будинок, який є пам’яткою архітектури, побудованою у 1885 році

Про це стало відомо з данних  системи Prozorro.

Продає будівлю на вулиці Івана Мазепи, 10 фінансова компанія “Інвестохіллс Веста”. Торги відбудуться  28 грудня. Початкова ціна – 55 мільйонів гривень, мінімальний крок аукціону – 550 тис. грн.

Довідка: Компанія Інвестохіллс Веста заснована у 2009 році та спеціалізується на операціях з проблемними активами. За даними сайту Оpendatabot, основний вид діяльності компанії: надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення).

Засновниками компанії є ТОВ “Інвестохіллс Партнерс Україна” (99%, Київ) і колишній голова українського “Альфа-Банку” Андрій Волков (1%). Кінцевим бенефіціаром зазначений Антоніоу Константінос (Кіпр). Зараз директоркою компанії є Євгенія Ліневич.

Будівля за адресою Івана Мазепи, 10 побудована у 1885 році за проєктом архітектора Володимира Ніколаєва на замовлення підприємця Миколи Попова.  Він разом з дружиною Єлизаветою відкрив в будинку офтальмологічну клініку.

Раніше ми повідомляли, що розповів Віталій Кличко про результати, які вдалось досягти у 2020 році. 

Next Post

У Києві зносять старовинний будинок

Чт Гру 17 , 2020
На вулиці Протасів Яр, 3 в Києві почали зносити будівлю колишнього військового цукрового заводу під Байковою горою. Будівлі майже 140 років. Її звели в 1885-1886 роках. У 1920 році це завод спалили, а в 1930-ті реконструювали під трикотажну фабрику імені Рози Люксембург. На місці, що звільнилося планується будівництво офісного центру. […]
Знесена будівля

Можливо ви пропустили?