У Києві на Майдані знову сутички між між между поліцією і підприємцями

ФОП

У Києві на Майдані сталася сутичка поліцейських з протестуючими підприємцями, які другий день вимагають скасувати обмеження для ФОП на час локдауна. 

Протестуючі привезли на Майдан додаткові намети, генератор і пласти пінопласту, щоб на них сидіти. Поліцейські підійшли до стели, де мітингарі постелили “матраци”, і вимкнули генератор, після чого їх обступили люди.

Частина поліцейських зірвали кілька наметів, забрали пінопласт. Це спровокувало невелику сутичку, в результаті якої ніхто не постраждав.

Поліцейські в результаті забрали пінопласт, а протестувальники заявили, що викликали на місце слідчо-оперативну групу, щоб написати заяву (деякі стверджують, що у них вкрали речі) і з’ясувати причину конфіскації пінопласту.

Раніше ми повідомляли, що готель “Дніпро” можуть перетворити на казино.

Next Post

На Софійській площі працюватиме цифровий Святий Миколай

Ср Гру 16 , 2020
З 19 грудня до 14 січня на Софійській площі у Києві працюватиме інтерактивна голограма Святого Миколая, який кожні десять хвилин вітатиме зі святами малечу та всіх інших відвідувачів новорічної площі. Про дотримання соціальної дистанції під час перегляду привітань глядачам нагадуватиме спеціальна розмітка навколо голограми. Цифровий Миколай також відкриє головну ялинку […]

Можливо ви пропустили?