На Березняках у Києві відкрили розв’язку після 14 років ремонту (ФОТО)

розв`язка на Березняках
Фото: Олександр Густєлєв / Facebook

Після 14 років ремонту відкрили розв’язку на перетині проспекту Соборності та Дніпровської набережної на Березняках у Києві .

Про це на своїй сторінці на Facebook розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєв.

розв`язка на Березняках
Фото: Олександр Густєлєв / Facebook

 

Розв’язку вирішили відремонтувати ще в 2006 році. З 2008-го менш ніж за два роки збудували тунель, підпірні стінки, облаштували лівоповоротні та правоповоротні з’їзди, нижній шар асфальту, почали переустановку інженерних систем. Трохи пізніше завершили роботи з водопроводом і дощовою каналізацією.

розв`язка на Березняках
Фото: Олександр Густєлєв / Facebook

 

Потім роботи зупинилися і цього року закінчили ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини та облаштування тротуарів, освітлення і тактильної плитки.

Next Post

У Києві під Кабміном проходить мітинг проти співпраці України і МВФ

Вт Гру 8 , 2020
У Києві під будівлею Кабінету міністрів України сьогодні, 8 грудня, проходить акція противників співпраці України і Міжнародного валютного фонду. В знак протесту люди розкидали фальшиві долари на тротуарі. На мітингу виступив нардеп ОТЗЖ Вадим Рабинович, розкритикувавши зовнішнє управління країною. Також він заявив, що МВФ використовує Україну, як дійну корову. Учасники […]
Мітинг МВФ

Можливо ви пропустили?