Київ готує логістичну базу для прийому вакцини від коронавірусу

вакцина від коронавіруск

Київ розпочав готувати логістичну базу для прийому вакцини від коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні всі країни борються зі стрімким розповсюдженням вірусу. Зокрема, деякі держави – для упередження захворювання – вже невдовзі розпочнуть вакцинацію громадян. Як ми знаємо, вакцину від коронавірусу замовив і уряд України. Інформації щодо того, коли вона надійде та в якій кількості, ми поки що не маємо. Але готуємося до цього. В столиці є спеціалізоване комунальне підприємство, що може забезпечити логістику транспортування та зберігання вакцини. А медзаклади – саму процедуру вакцинації», – додав він.

За словами Віталія Кличка, у столичних медзакладах первинної ланки працюють кабінети щеплень – із медперсоналом та обладнанням для зберігання вакцини. За необхідності місто готове придбати додаткове обладнання та провести навчання для медпрацівників щодо вакцинації проти коронавірусу. Тож коли вакцина з’явиться в Україні, столиця буде готова одразу розпочати вакцинацію.

Раніше ми повідомляли, що в Чорнобильській зоні запрацював швидкісний інтернет.

Next Post

У Києві запустили першу камеру автофіксації, що слідкує за смугами громадського транспорту

Вт Гру 8 , 2020
У Києві запрацювала перша камера автофіксації, яка фіксує рух по смугах громадського транспорту. Таким чином, тепер штрафи за їзду по виділеній смузі почнуть приходити водіям в автоматичному режимі. Так, зараз камера працює в тестовому режимі, а це означає, що в поліції поки перевіряють працездатність нової функції камер. Якщо ситуація буде […]
пдр

Можливо ви пропустили?