Прикордонники заборонили в’їзд в Україну музиканту Петру Мамонову

петро мамонов

Російському рок-музиканту Петру Мамонову на три роки заборонили в’їзд в Україну, оскільки він раніше незаконно відвідував тимчасово окупований Крим, повідомила Державна прикордонна служба України.

“Учора в аеропорту “Бориспіль” під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію України АР Крим. Одним із них виявився російський рок-музикант, учасник групи “Звуки Му”, актор і радіоведучий – громадянин М”, – йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби в неділю.

петро мамонов

“Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований Крим. Враховуючи всі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям у перетині кордону і обом на три роки заборонили в’їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом”, – зазначили в Держприкордонслужбі.

Раніше ми повідомляли, що у день ЗСУ Amnesty International провела акцію проти сексуальних домагань в армії.

 

Next Post

Україна вимагатиме відключення Росії від платіжної системи SWIFT

Нд Гру 6 , 2020
Українська делегація в ТКГ наполягатиме на нових санкціях за відсутності прогресу у переговорах до кінця року. Глава української делегації в ТКГ щодо Донбасу Леонід Кравчук заявляє, що якщо в переговорному процесі не буде прогресу до кінця року, Україна вимагатиме відключення Росії від міжнародної розрахункової системи. Про це заявив Леонід Кравчук […]
swift

Можливо ви пропустили?