У Києві затримали нотаріуса на хабарі в 1,2 млн гривень

нотаріус
Нацполіція затримала нотаріуса Київського міського округу на хабарі майже 1,2 мільйона гривень.
Про це повідомили на сайті Національної поліції.

Затримали також і посередника. Обом уже повідомлено про підозру. Санкцією статті передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Майже 1,2 мільйона гривень «винагороди» вони вимагали за сприяння у безперешкодній державній  реєстрації речових прав на завод та вплив на реєстратора. А у разі відмови від їхніх послуг – обіцяли створити проблеми з реєстрацією. Треба зазначити, що офіційна вартість послуг за проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно становить 11 800 гривень.

Нотаріуса та її спільника затримали під час отримання останньої частини неправомірної вигоди  – 25 000 доларів США.  Раніше було задокументовано одержання ними ще двох «траншів» – 16 тисяч доларів США та 28 тисяч гривень.

Раніше ми повідомляли, що з’явились подробиці вбивства музиканта Олександра Дерев`яненка. 

Next Post

Під Києвом вибухнув припаркований автомобіль

Нд Гру 6 , 2020
У Борисполі під Києвом вибухнув припаркований автомобіль. Інцидент стався в ніч на 6 грудня. Автомобіль вибухнув на вулиці Броварський. Відомо, що він був марки Renault. Про це повідомив ресурс dtp.kiev.ua в телеграмі. За словами рятувальників, які прибули на місце, може йти мова про підрив. Оскільки вибух був дуже сильним. А […]
поліція

Можливо ви пропустили?