Фабрика під Києвом виготовляла новорічні прикраси з логотипом армії РФ

Скріншот з відео, Клавдієво

Клавдіївська фабрика в Київській області запустила у виробництво ялинкові прикраси з логотипом армії Росії, але вже ліквідувала весь тираж.

Про це у Facebook повідомив Сергій Савченко.

Зайшовши під час екскурсії заводу до цеху, на забороні входу в який наполягав сам екскурсовод, відвідувачі побачили цілі коробки біло-червоних прикрас. На новорічних кульках чітко проступала радянська зірка і напис: «Армия РФ».

Коли розкладений товар вирішили зняти, оператора запитали: «Хто вам дав право тут фотографувати» і зйомку силою намагалися завершити.

Згідно з викладеною автором допису інформацією, завод під Києвом є філією «найстарішої майстерні», розміщеної в Москві. На сайті фабрики вказано, що в асортименті підприємства «понад 50 артикулів», куди постійно додають «модні й актуальні тренди». Сайт української філії ідентичний російському.

У відповідь користувачі соціальної мережі поцікавилися, куди ж прямує товар і хто є замовником. Дехто припускав, що прикраси з «Армією РФ» виготовляють в цілях пропаганди, інші стверджували, що – на експорт.

Водночас адміністрація фабрики навіть й не приховує, що співпрацює з Росією.

«Історично склалося так, що одним з ринків збуту продукції була російська федерація. У зв’язку з короткою сезонністю бізнесу та в боротьбі за ринок з китайськими виробниками за останні шість років фабрика не змогла повністю відмовитися від російського ринку. Частина річної продукції фабрика поставляла в Росію, замовлення розміщувалися через CRM-систему, що дозволяло максимально оптимізувати та прискорити виконання замовлень в умовах стислих термінів», – йдеться у повідомленні Павла Гукасова, який поширила у Facebook прес-служба підприємства.

При цьому на фабриці заявили, що тираж вже ліквідували і в майбутньому всі замовлення будуть проходити етичний контроль. Керівник підприємства перепрошує й розділяє обурення громадськості.

Раніше ми повідомляли, що в Борисполі не пустили в країну чоловіка з георгіївською стрічкою.

 

 

Next Post

У Подільському районі відкрили пам’ятний знак загиблим воїнам АТО/ООС

Сб Гру 5 , 2020
4 грудня, керівництво Подільської районної в місті Києві державної адміністрації на чолі з головою Віктором Смирновим вшанували пам’ять героїв, які загинули під час антитерористичної операції на сході нашої Батьківщини та відкрили у Почайнинському сквері пам’ятний знак загиблим воїнам АТО/ООС. «Низький уклін усім, хто захищав і продовжує захищати рідну землю та […]
пам`ятник АТО

Можливо ви пропустили?