На Борщагівському швидкісному трамваї перестали продавати паперові квитки

Швидкісний трамвай 4

З 1 грудня сплатити проїзд швидкісного трамвая можна тільки Kyiv Smart Card або банківською карткою.

На Борщагівській лінії швидкісного трамвая перестали продавати паперові квитки, які потрібно було компостувати. Це пов’язано з впровадженням в Києві автоматичної системи оплати проїзду за єдиним квитком. Про це повідомив «Київпастранс»

«Ми перестали продавати паперові квитки на Борщагівській лінії швидкісного трамвая. Це пов’язано з переходом на єдиний електронний квиток. У міській електричці, київському фунікулері і на Борщагівському швидкісному трамваї продаж старих паперових квитків припинена. Продаються тільки паперові QR-квитки і е-квиток», – зазначили в «Київпастранс».

Проте офіційного повідомлення підприємства наразі немає. Інформація подана лише в паперовому оголошенні, в якому зазначається, що з 1 грудня оплата проїзду на Борщагівській лінії швидкісного трамвая здійснюється тільки за допомогою Kyiv Smart Card, разового QR-квитка (паперового або електронного) або безконтактної банківської картки.

трамвай

Купити е-квиток можна в Т-кіосках, терміналах самообслуговування і в касах Київського метрополітену.

На підприємстві пояснюють, що кияни, які заздалегідь придбали одноразові паперові квитки, можуть використовувати їх для проїзду до кінця року. Після Нового року проїзд по старих квитках заборонять.

Раніше ми повідомляли, що в Кабміні готують проект про масове тестування на коронавірус.

Next Post

У разі локдауну доступ до ялинки на Софіївській площі можуть обмежити

Чт Гру 3 , 2020
Якщо уряд введе локдаун на зимові свята поліція може обмежити доступ до Софійської площі в Києві на новорічні свята. Про це розповів керівник головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко. “Ми завжди в посиленому режимі працюємо на Новорічні свята. Навесні, у квітні і травні, в нас також було завдання […]
новий рік

Можливо ви пропустили?