У Броварах сталася масштабна автомобільна аварія за участю дев’яти машин

ДТП Бровари

Зледеніла дорога призвела до масштабної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні вранці на мосту в місті Бровари. Через слизьке покриття в дорожній аварії отримали пошкодження відразу дев’ять автомобілів.

Про це сьогодні, 3 грудня, повідомив Телеграм-канал “dtp.kiev.ua“. Зіткнення авто сталися на мосту, розташованому на вулиці Онікієнка. Повідомляється, що це перший рекорд за масштабністю ДТП, який був зафіксований в цей зимовий період.

У пабліку повідомили, що в автомобільній аварії постраждали дві людини. Одного з постраждалих забрала в лікарню “швидка допомога”, а другий від транспортування в лікарню відмовився та отримав допомогу на місці події.

Раніше ми повідомляли, що на Оболоні 6 молодиків жорстоко побили чоловіка за критику музики.

Next Post

Кабмін розробляє законопроект про масове тестування на Covid-19

Чт Гру 3 , 2020
Пріорітетними є Київ і область, великі міста та обласні центри. Про це в інтерв’ю для “Корреспондент” розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Кабмін також працює над проектом тотального тестування на COVID-19. Пріоритети – Київ і область, обласні центри і великі міста з населенням понад 100 тис. осіб”, – сказав він. Він також розповів, як […]
коронавірус

Можливо ви пропустили?