Київська міська електричка може почати їздити у міста-сателіти Києва

Потяг, вокзал, електричка

Київську міську електричку планують об’єднати в одну систему з метро і швидкісним трамваєм, а в перспективі розширити транспортну мережу на передмістя.

Інститут генерального плану Києва опублікував в Facebook план з розвитку транспортної системи столиці на найближчі 20 років.

Вони пропонують вивести вантажні залізничні перевезення за межі внутрішньоміського вузла і об’єднати міську залізницю в одну систему з метро і швидкісним трамваєм.

Плани включають також будівництво в межах Києва шести нових залізничних станцій, а на перспективу – включити залізницю в єдину систему з містами Вишгород, Бровари, Бориспіль, Васильків, Ірпінь і Українка.

Раніше ми повідомляли, що в Києві впреше за 20 років відремонтували резервуар питної води.

Next Post

У Києві пропав безвісти відомий музикант

Ср Гру 2 , 2020
У столиці безвісти пропав відомий музикант Олександр Дерев’янко. Все вказує на те, що його життя в небезпеці. В Києві розшукують зниклого 65-річного Олександра Дерев’янка, відомого музиканта і аранжувальника. Останній раз музиканта бачили 10 днів тому. Про пошук зниклого повідомив Telegram-канал Dtp.kiev. Відомо, що останній раз Олександра Дерев’янка бачили в неділю, 22 листопада, приблизно […]
Олександр Дерев`янко

Можливо ви пропустили?