Справу про тортури і зґвалтування в Кагарлику передали до суду

поліція Кагарлик

Офіс генерального прокурора скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно п’ятьох співробітників Кагарлицького відділення поліції в Київській області.

Про це повідомляє пресслужба ОГП.

Згідно з повідомленням, п’ятьом обвинуваченим інкриміновано катування, насильницьке зникнення та зґвалтування згідно зі ст. 127, ст. 146-1, ст. 152 КК України.

Нагадаємо, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року правоохоронці у своєму службовому кабінеті кілька разів ґвалтували жінку, яку викликали до відділення поліції як свідка.

Згодом співробітники ДБР затримали оперуповноваженого та начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції. Зловмисники були переміщені в ізолятор тимчасового тримання.

Раніше ми повідомляли, що поліція затримала жінку, яка у публічном місці вживала наркотики. 

Next Post

Київська міська електричка може почати їздити у міста-сателіти Києва

Ср Гру 2 , 2020
Київську міську електричку планують об’єднати в одну систему з метро і швидкісним трамваєм, а в перспективі розширити транспортну мережу на передмістя. Інститут генерального плану Києва опублікував в Facebook план з розвитку транспортної системи столиці на найближчі 20 років. Вони пропонують вивести вантажні залізничні перевезення за межі внутрішньоміського вузла і об’єднати […]
Потяг, вокзал, електричка

Можливо ви пропустили?