Ще одна дівчина звинуватила Ктітарчука у згвалтуванні

Олександр Ктіторчук

Після того, як в поліції викрили 56-річного фотографа Олександра Ктіторчука, який розбещував неповнолітніх дівчаток, власною історією відносин з ним вирішила поділитися засновник спільноти «Ти цінний» Світлана Коваль.

У своєму Facebook вона розповіла, як 17-річна прийшла в студію фотографа, мріючи про професійне портфоліо, і спостерігала, як він умовляв іншу дівчинку сфотографуватися без бюстгалтера.

Коли черга дійшла до Світлани, фотограф озвучив ту ж прохання (говорив, що нібито так дівчинка назавжди залишить спогад, яким було її тіло в молодості). Вона не змогла противитися натиску, і з жахом відчувала як чоловік торкався її під приводом, що це необхідно для вдалого фото.

В один із днів чоловік ледь не згвалтував модель, зупинившись буквально в останній момент.

Вже через роки вона зрозуміла, що все-таки стала жертвою насильства, оскільки сексуальне насильство може бути і без дотиків – коли тебе роздягають і дивляться на твої інтимні зони.

Вона зізналася, що не ділилася те, що трапилося з нею ні з ким, відкрившись тільки сестрі, в пізніше – чоловікові і психологу.

Що ж стосується Ктиторчука, то після розриву з ним дівчині все ж довелося з ним зіткнутися знову. Тоді він відвів її в сторону і умовляв мовчати про те, що трапилося, мовляв, це ж вона на все погодилася, і що вона вже не дитина.

Тим часом в поліції Київської області повідомили, що правоохоронці мають у своєму розпорядженні показаннями свідків не менше 6 постраждалих в цій резонансній справі, констатувавши, що кількість постраждалих зростає.

«Підозрюваний використав орендовані квартири, а також мікроавтобус Mercedes Vito, який належить його співмешканці, і який він відповідним чином переобладнав для здійснення розпусних дій», – розповів начальник поліції Київщини Андрій Небитов.

Раніше ми повідомляли, що вчора романтичний вечір в Києві закінчився стріляниною.

Next Post

Де в Києві найбільший трафік? (СПИСОК ВУЛИЦЬ)

Вт Гру 1 , 2020
За допомогою транспортної моделі міста було виявлено вулиці з найбільшою інтенсивністю руху. Калібрування моделі проводилося камерами відеоспостереження, що розміщенні на вуличній мережі Києва.  Комунальна організація “Інститут Генерального плану міста Києва” опублікувала топ-10 найбільш завантажених вулиць (тис. приведених одиниць за добу в обох напрямках): 1. Кільцева дорога – 177,6; 2. Проспект Перемоги – […]
Авто, місто, Київ

Можливо ви пропустили?