Мінцифри пропонує хакерам зламати “Дію”: обіцяє заплатити мільйон

Міністерство цифрової трансформації планує провести багбаунті для хакерів з усього світу, а за знайдені вразливості заплатить до мільйона гривень.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри у Facebook.

 “Ми постійно працюємо над посиленням безпеки застосунку. Для нас надзвичайно важливо, щоб користувачі були впевнені в захищеності своїх персональних даних.

Плануємо провести багбаунті для білих хакерів з усього світу на платформі Bugcrowd — це одна з найвідоміших міжнародних компаній, що спеціалізується на кібербезпеці та багбаунті-програмах.

Призовий фонд складатиме $35 тисяч або 1 млн грн. Нагороди будуть розподілені за 5 категоріями вразливостей — від найменш до найбільш небезпечних”.

Відомство запевняє, що багбаунті не загрожує “Дії” – буде створене окреме середовище, в якому не буде персональних даних українців.

Для довідки: Баг-баунті – це процес, в якому компанія залучає сторонніх фахівців з кібербезпеки для тестування свого програмного забезпечення на уразливості.

За кожну знайдену уразливість (баг) люди отримують винагороду (баунті).

Next Post

Пасажири Укрзалізниці знову зможуть купувати чай та печиво під час подорожі

Пт Лис 27 , 2020
З 1 грудня Укрзалізниця відновлює продаж чаю та кави та снеків у пасажирських потягах. Про це пише телеграм-канал Правда Україна. УЗ відновлює продаж напоїв в пасажирських поїздах з 1 грудня. Таке рішення було прийнято в зв’язку з численними проханнями пасажирів. Також в меню потягів повернуться печиво, вафлі, снеки та інші […]
Чай в потязі

Можливо ви пропустили?