За прохання одягнути маску в аптеці чоловік влаштував стрілянину

На столичному Печерську правоохоронці затримали чоловіка, який влаштував стрілянину після того, як його вивели з аптеки через відмову одягати маску.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Басейній невідомий вчиняє хуліганські дії. На виклик відразу виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік напідпитку зайшов до аптеки, де працівники та відвідувачі зробили йому зауваження за відсутність захисної маски. Зі свого боку чоловік відмовився вдягати засіб індивідуального захисту, відмовився покидати приміщення та почав нецензурно висловлюватись.

Тож завідувачка аптеки викликала наряд приватної охорони, який по прибуттю вивів правопорушника на вулицю. Водночас, потім чоловік дістав з кишені пістолет та вистрілив в асфальт.

За інформацією відомства, внаслідок події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, київський маршрутчик зламав пасажиру ногу.

Next Post

Кличко дозволив проводити новорічні свята в школах та дитячих садках

Пт Лис 27 , 2020
У київських школах і дитячих садах будуть проводити новорічні свята, незважаючи на епідемію коронавіруса. Про це сьогодні, 27 листопада, повідомив на брифінгу мер столиці Віталій Кличко. За словами Кличка, новорічні свята будуть проходити без батьків і запрошених гостей, щоб мінімізувати ризик інфікування. Кличко зазначив, що діти часто хворіють коронавірусом безсимптомно, […]
Кличко

Можливо ви пропустили?