У Києві водій маршрутки без прав зламав ногу пасажиру

У Києві водій маршрутки так затиснув ногу пасажиру, що зламав її. Про це повідомив чоловік, який постраждав від дій маршрутчика.

Інцидент стався 14 листопада о 13 годині на маршруті №23 (188).

Про це повідомляє “Київ Оперативний”.

Пасажир спочатку вирішив залагодити усе мирним шляхом та компенсувати збитки. Він з’ясував, що маршрутка належить “Союз Авто”.

“Далі – я знайшов в інтернеті номер, нібито директора цього “Союз Авто”, але чоловік на тому кінці дроту здався мені підозрілим і шляхом нехитрих маніпуляцій вдалося дізнатися, що це не директор, а один з водіїв цього маршруту. Коротше, для компенсації збитку, якого я отримав мені необхідно було ім’я та прізвище водія”, – написав постраждалий.

Чоловік приїхав на кінцеву зупинку маршруток, щоб поговорити з водієм.

“Коли я його знайшов і запропонував мирно вирішити питання – він не погодився і покликав “смотрящего за маршрутом”, який чомусь вирішив курити в маршрутці”, – написав постраждалий пасажир.

Згодом з’ясувалось, що у водія маршрутки навіть не було водійського посвідчення. Його раніше забрали правоохоронці.

Постраждалий чоловік просить усіх, хто був очевидцем події, написати йому. Інцидент стався 14 листопада о 13 годині біля супермаркету “Сільпо” на Святошино.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Троєщині ліквідували стихійний ринок.

Next Post

Директор Київського обласного онкодиспансеру помер від коронавіруса

Пт Лис 27 , 2020
Директор Київського обласного онкологічного диспансеру Олег Ременник помер від коронавірусу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської обласної ради. Пішов з життя Ременник Олег Ісакович – людина великої душі і серця, лікар-онколог від Бога, талановитий керівник обласного онкологічного диспансеру, депутат Київської обласної ради VI скликання, колишній директор департаменту охорони здоров’я […]
Олег Ременник

Можливо ви пропустили?