“Слуга народу” Тищенко пропонує заборонити громадський транспорт по суботах і неділях

Нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко звернувся до прем’єр-міністр Дениса Шмигаля з пропозицією поширити карантин вихідного дня не лише на ресторани і сферу послуг, але і на громадський транспорт.

Відповідний пост Тищенко опублікував в Facebook.

“Звертаюся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Черговий коронавірусний антирекорд в Україні – 15 331 нових випадків зараження за добу – свідчить про неефективність прийнятих урядом заходів. Якщо ми хочемо поліпшити ситуацію, то на “карантин вихідного дня” необхідно закривати не тільки розважальну сферу і сферу послуг. Головне на вихідні дні обмежити роботу громадського транспорту”, – написав Тищенко.

Тищенко

На його думку, громадський транспорт – основний рознощик інфекції, оскільки пасажири в ньому не дотримуються соціальну дистанцію і контактують між собою.

“Оскільки це не робочі дні, то і гострої необхідності у більшості українців їхати кудись немає. Не обов’язково їхати через все місто. Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку. А для тих українців, які змушені працювати у вихідні дні, зобов’язати їх роботодавців організувати підвезення співробітників до роботи “, заявив нардеп.

Раніше ми повідомляли про туристів, які у своїй білизні провозили діаманти.

Next Post

Віталій Кличко продає зустріч з собою на благодійному аукціоні

Чт Лис 26 , 2020
Проводиться аукціон, переможець якого отримає право зустрітися з мером Києва Віталієм Кличком. Про це повідомляє Revived Soldiers Ukraine. Зустріч відбудеться в режимі онлайн. Віталій Кличко подарує переможцю свої рукавички з автографом. Стартова вартість лота – 2000 гривень. Крок – 100 гривень. Торги проводяться до 17 годин 27 листопада. Станом на […]

Можливо ви пропустили?