В “Борисполі” у пасажирів в нижній білизні знайшли діаманти на 15 млн грн (ФОТО)

Правоохоронці вилучили у двох пасажирів в аеропорту “Бориспіль” дорогоцінні камені, які вони заховали в нижній білизні. Про це повідомили в Державній митній службі України.

Вранці в четвер, 26 листопада, 50-річний чоловік і 43-річна жінка повернулися зі Стамбулу (Туреччина). Для проходження митного контролю вони обрали спрощений канал – “зелений коридор”. Після його проходження митники поспілкувалися з українцями усно і вирішили провети додаткову перевірку, маючи достатні підстави для цього.

Діаманти

В результаті пасажири самі віддали правоохоронцям шість пакетиків з коштовностями. Чотири з них, вага яких склала 23,2 грама, були заховані в трусах жінки. У такій же тайник чоловік засунув два пакети вагою 15,9 грам.

Діаманти

Фахівці на місці визначили, що громадяни намагалися провезти в Україну діаманти. За даними прикордонної служби, камені оцінили приблизно в 15 млн грн. Коштовності вилучили. На порушників склали протоколи за ст.483 (про порушення митних правил) Митного кодексу

Діаманти

Раніше ми повідомляли, що у Вишневому на початку зими цілий тиждень вдень не буде води.

Next Post

"Слуга народу" Тищенко пропонує заборонити громадський транспорт по суботах і неділях

Чт Лис 26 , 2020
Нардеп від “Слуги народу” Микола Тищенко звернувся до прем’єр-міністр Дениса Шмигаля з пропозицією поширити карантин вихідного дня не лише на ресторани і сферу послуг, але і на громадський транспорт. Відповідний пост Тищенко опублікував в Facebook. “Звертаюся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. Черговий коронавірусний антирекорд в Україні – 15 331 нових […]
Тищенко

Можливо ви пропустили?