Міністр культури запропонував ввести двотижневий локдаун на новорічні свята

Міністр культури і інформаційної політики України Олександр Ткаченко пропонує запланувати двотижневий локдаун, прив’язаний до новорічних свят, а також відмовитися на Різдво і Новий рік від масових заходів.
Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

“За озвученим на даний момент планом Міністерства охорони здоров’я нас чекає поки останній карантин вихідного дня. Цього чекають всі, хто зараз не може працювати в умовах коронавірусних заборон і обмежень. Йдеться і про креативну економіку, і про туризм, і про малий і середній бізнес , тощо “, – заявив Ткаченко.

За його словами, в останні дні добова кількість інфікованих коронавірусом знизилося, але подальша ситуація повинна бути прогнозованою.

“Моя особиста думка – краще прогнозований локдаун, ніж тривала невизначеність. Тому я пропонував би, по-перше, запланувати двотижневий локдаун, прив’язаний до новорічних свят. Безумовно, уряд повинен допомогти всім, хто фінансово страждає в умовах безробіття. А, по-друге , відмовитися на Різдво і Новий рік від масових заходів і зустріти свята в режимі онлайн, наприклад в зумі. принаймні, буде, що згадати “, – додав міністр.

Раніше ми повідомляли, що у Верховній Раді планують до 1 грудня презентувати план виходу з конституційної кризи.

Next Post

Столичні комунальники пояснили, навіщо косять траву напередодні зими

Вт Лис 24 , 2020
Озеленювачі Подільського району вже вдруге за осінь скошують траву на вулиці Міській та на проспекті Свободи. Комунальники пояснили, що відсутність морозів та снігу сприяють активному росту газону, повідомляє столичне інтернет видання. «З настанням холодів відросла трава підмерзне і ляже на землю, де пролежавши до весни, стане серйозною перешкодою до зростання […]
косять траву

Можливо ви пропустили?