На Київщині жінка вбила чоловіка ніжкою від стола

У селі Бишів Київської області жінка забила чоловіка ніжкою стола до смерті.

Після неймовірно жорстокого побиття ледве дихаючого пенсіонера довезли до лікарні ще живим. У нього була розбита голова, переламані ребра, розтрощені кістки руки та ноги. Медикам не вдалося врятувати чоловіка, повідомляє інтернет-видання.

Жінка, виявляється, навіть і не здогадувалася, наскільки трагічними стали наслідки її люті. Вона думала, що прогнала чоловіка додому, побивши і виставивши за двері. Проте за три години знайшла його на тому місці, на якому лишила. Вона сама ж і викликала швидку.

Як з’ясували поліцейські, до жінки чоловік прийшов за самогонкою, якою вона приторговувала з-під поли. Він пригостився чаркою, а потім попросився заночувати. Причини її гніву вражають. Виявилось, що вона давно не могла поділити чоловіка з подругою. Тому відмовила, аби все у любовному змаганні було чесно.

Раніше ми повідомляли, що під час зйомок фільму біля Київського моря розбився Ламборгіні.

Next Post

Рада до 1 грудня планує презентувати план виходу з конституційної кризи

Вт Лис 24 , 2020
Парламент працює в звичайному режимі, триває робота над відновленням антикорупційного законодавства і розв’язання конституційної кризи. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила тимчасова в.о. Глави Верховної Ради, віцеспікерка Олена Кондратюк. “Над цим працює робоча група парламенту. До робочої групи входять представники всіх депутатських фракцій та груп, а також трьох […]
Верховная рада

Можливо ви пропустили?