У Києві поліцейські викрали людину та вимагали викуп

Співробітники Солом’янського управління поліції в Києві підозрюються у викраденні людини. Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

Встановлено, що двоє оперуповноважених і інспектор з дізнання неправомірно затримали власника автомобіля Toyota Land Cruiser – 50-річного жителя Львова та його знайомого. Власника авто звинуватили в тому, що транспортний засіб нібито було їм викрадено.

Затриманих доставили до Солом’янського управління поліції і затримали в одному з кабінетів. Поліцейські почали вимагати у власника авто викуп у розмірі 10 тисяч доларів США.

Брат затриманого передав поліцейським частину хабара в розмірі 2 000 євро, після чого заручників відпустили.

Дві тисячі євро поліцейські отримали,  ще дві з половиною тисячі доларів власнику авто дозволили передати пізніше. Тільки після цього заручників відпустили.

Викрадачі і здирники пізніше були затримані. Ведеться досудове розслідування.

Нагадаємо, на вихідних у Києві спіймали 92 п’яних водія.

Next Post

У столиці не будуть проводити масове тестування на COVID-19 - Кличко

Пн Лис 23 , 2020
Міський голова Києва Віталій Кличко не бачить сенсу проводити в столиці масове тестування людей на COVID-19 за прикладом інших країн. Про це він розповів на брифінгу. “Жодна велика країна не робить масового тестування своїх громадян. Це занадто складно і технічно і логістично. Лабораторії не встигнуть за короткий час обробити дуже […]
covid 19

Можливо ви пропустили?