В Києві маму з дитиною знайшли без свідомості у салоні потрощеного авто

Маму з дитиною знайшли без свідомості у салоні потрощеного автомобіля, що врізався в опору білборда.

Як розповіли у патрульній поліції, водії, які стали очевидцями події, першими кинулися допомагати та викликали поліцію. Дівчинка, якій немає і двох років, лежала на задньому сидінні, не дихаючи. У момент зіткнення вона була не в автокріслі, яке могло б її захистити, а просто пристебнута паском безпеки.

Очевидці ДТП зробили серцево-легеневу реанімацію дитині. На щастя, її дихання відновилося. Мати також прийшла до тями. Їх обох шпиталізували до лікарні.

“Не хотілося б наводити таких прикладів, та, на жаль, часто водії не зважають на важливі речі, які їм здаються «не обов’язковими». Зимова гума в холодну пору року, дитяче автокрісло – це не зайві елементи, а те, що може врятувати життя і здоров’я”, – зазначають поліцейські.

Далі обставини цієї ДТП будуть з’ясовувати слідчі.

Нагадаємо, у  Білій Церкві оголосили підозру за наругу над державним прапором

Next Post

З України видворили російського актора Кирила Гребенщікова

Чт Лис 19 , 2020
Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в’їзд в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму, сказав речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко. Громадянин РФ, Кирил Гребенщиков, прибув в аеропорт «Бориспіль» рейсом із Мінська. Зі слів чоловіка, в Україні він планував долучитися до телевізійних зйомок. Під час прикордонного оформлення співробітники Державної […]
Кирил Гребенщіков

Можливо ви пропустили?