СБУ попередила вивезення деталей зенітно-ракетного комплексу із України

Правоохоронці попередили вивезення з України деталей зенітно-ракетного комплексу “Оса-АК-М”. Їх хотіли вивезти в одну з країн Західної Азії.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Встановлено, що посадові особи однієї з київських структур у сфері державного експортного контролю планували вивезти товари військового призначення з України. Для приховування факту вивезення саме цих товарів вони вказували неправдиві характеристики. На продукцію не було необхідних дозволів Держслужби експортного контролю України.

Оперативники СБУ попередили вивезення агрегатів, комплектуючих і деталей для зенітно-ракетного комплексу “Оса-АК-М”.

Учасники схеми підозрюються за ч.1 статті 333 (порушення порядку здійснення міжнародної передачі товарів, що підлягають державному експортному контролю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, ДБР викликало на допит лідерів Євромайдану у справі «про держпереворот»

Next Post

Забудовник знищив в центрі Києва 9 будівель заводу "Радар"

Чт Лис 19 , 2020
Столичні правоохоронці повідомили про підозру генеральному директору ПАТ «Київський завод «РАДАР» Вячеславу Зеленському у неналежному виконанні службових обов’язків, через що забудовником повністю знищено 9 будівель заводу в центрі Києва. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури. «Слідством встановлено, що внаслідок неналежного виконання генеральним директором своїх службових обов’язків щодо збереження й […]
Радар

Можливо ви пропустили?