У Києві затримали водія маршрутки, який був під дією наркотиків

Водія маршрутки, який возив пасажирів, перебуваючи при цьому під дією наркотиків, затримали патрульні в Києві.

Так, на проспекті Свободи патрульні помітили маршрутку № 180, водій якої розмовляв по мобільному телефону, а також був без захисної маски, повідомляє «Київ оперативний».

“Як тільки поліцейський підійшов до дверей водія – маршрутник на ім’я Діма, скинув пакетик з білою порошкоподібною речовиною собі під ноги. Каже, що болить зуб і тому приймає знеболюючі препарати, назва яких не знає, але тут і не озброєним оком видно, що він під кайфом, – пише «Київ оперативний».

На місце була викликана слідчо-оперативна група, яка має вилучити виявлену ​​речовину. Водієві маршрутки належить пройти тест на вміст наркотичних речовин в крові.

Нагадаємо, у Києві підліток зарізав власного батька, який намагався згвалтувати його сестру.

Next Post

Група чиновників привласнила понад 4 млн гривень з бюджету Києва

Ср Лис 18 , 2020
Чотирьом учасникам організованої групи вручили підозри в заволодіння бюджетними коштами при реалізації проектів і проведенні заходів за рахунок місцевого бюджету Києва в 2018-2019 роках. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури. Злочинну схему організували діючий директор КУ «Київський молодіжний центр» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), колишній […]

Можливо ви пропустили?