У Києві відмовляються ховати померлих від коронавірусу, – пропонують кремацію

«Альтернативи кремації ніякої не надають, відмовляють у можливості надати останні почесті».

Мешканців столиці, які померли від коронавірусної хвороби, відмовляються ховати, єдиний безальтернативний варіант – кремація.

Про це інформує «Апостроф» із посиланням на історії кількох киян.

Мешканка столиці Тетяна, у якої помер хрещений, розповіла, що її відразу попередили – тіло померлого можна тільки кремувати, а ховати заборонено.

«Ховати не дозволяють. Це – обов’язкова кремація. Нам ще в морзі сказали, що якщо у висновку про смерть буде написаний ковід, то нам не віддадуть тіло. Відразу ж розповіли в морзі про прайси, ну труна і кремація – безкоштовно», – сказала вона.

Ще один житель столиці – Ігор – підтвердив ці слова. За короткий час Ігор втратив батька і матір.

«Альтернативи кремації ніякої не було. При цьому, були виставлені жорсткі умови: тільки так і ніяк інакше. На території лікарні є храм, і ми просили, щоб хоча б в мішку, в труні, дали можливість відспівати тіло, але нам категорично відмовили. Всі варіанти були виключені геть», – сказав він.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Москві помер Роман Віктюк

Next Post

Перший сніг у Києві: за ніч близько 50 ДТП

Ср Лис 18 , 2020
За минулу ніч у Києві зафіксовано близько 50 дорожньо-транспортних пригод, передає патрульна поліція столиці. “Тільки за нічну зміну патрульні Києва оформили 47 ДТП без потерпілих”, – повідомили у прес-службі. Як вказано, найбільше, а саме – 10 ДТП, сталося у Оболонському районі. Найменше — 1 ДТП у Подільському. У патрульній поліції […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?