Рада провалила відстрочку касових апаратів для ФОП

Верховна рада провалила законопроект №4313-д про відстрочку касових апаратів для фізичних осіб-підприємців. Парламентарії не змогли ухвалити його за основу.

За основу документ підтримали лише 17 нардепів.

Раніше комітет з питань фінансової, податкової та митної політики Верховної ради підтримав доопрацьований законопроект про відстрочення введення касових апаратів для ФОП.

Документ передбачає відстрочку обов’язкового використання касових апаратів до 1 січня 2022 року для платників єдиного податку 2-4 груп, за винятком ризикових галузей.

Глава фінкомітету Данило Гетманцев розповів, що в законопроекті відбулися істотні зміни. Він звертав увагу, що попередня редакція закону не отримала підтримки, оскільки відстрочка була прописана для всіх ФОП.

Також, за словами парламентарія, у доопрацьованому проекті пропонували значно пом’якшити відповідальність за порушення правил операцій касового апарату і спростити звітність для програмних РРО.

Нагадаємо, Україна арештувала 44 російські літаки.

Next Post

Помер режисер Роман Віктюк

Вт Лис 17 , 2020
В кінці жовтня режисера госпіталізували з коронавірусом. Народний артист України Роман Віктюк помер на 85 році життя. Про це повідомили в московському Театрі Романа Віктюка. “Роман Григорович помер в лікарні, це сталося сьогодні” Час і місце прощання буде відомо пізніше. 27 жовтня стало відомо, що Віктюка госпіталізували з коронавірусом. Роман […]
Виктюк

Можливо ви пропустили?