Волонтера затримали у справі про вбивство дівчини, вбитої біля монастиря

Поліція провела обшуки й затримала волонтера Сергія Бутка у справі про вбивство молодої жінки в Києві 13 листопада. Друзі волонтера стверджують, що в правоохоронців фактично відсутні докази про його ймовірну причетність, а дозволу на обшуки вони не мали.

Про затримання Сергія Бутка й обшуки у квартирі, де він живе разом з дружиною Лесею, розповів їхній друг Олексій Бик.

Вчора до квартири моїх друзів без жодних ордерів увірвалися працівники так званих правоохоронних органів. Розгромили квартиру, називаючи це обшуком,
– повідомив волонтер.

Він розповів, що Сергія підозрюють у буцімто причетності до вбивства молодої жінки в Голосіївському районі Києва 13 листопада. Єдиний доказ – те, що він того ж дня гуляв у цьому районі разом з друзями.

“Знаю Сергія багато-багато років. Він спокійний, творчий, не конфліктний і не схильний до агресії. У ці безглузді й бездоказові звинувачення – не вірю ані на мить”, – заявив Олексій Бик.

Також про проведені обшуки розповіла й дружина волонтера Леся Рой. Вона стверджує, що до них прийшли з десяток поліцейських, у яких не було ордеру, навіть не дозволили подзвонити адвокату, а понятих відпустили ще до завершення обшуків.

Через півтори години повезли у відділок, мене випустили, його – ні. Везли окремими машинами. Дорогою мене “пресували”, що на планшеті Сергія знайшли дитячу порнографію,
– розповіла дружина затриманого.

Нагадаємо, тіло молодої жінки у віці близько 25 – 40 років знайшли на вулиці Ягідній у Голосіївському районі Києва 13 листопада.

На її тілі правоохоронці помітили ознаки насильницької смерті. Втім, тоді в правоохоронців не було жодної інформації ні про саму вбиту, ні про підозрюваних.

Раніше ми повідомляли, що у листопаді не буде проводитись засідання по справі Шеремета.

 

 

 

 

Next Post

Рада провалила відстрочку касових апаратів для ФОП

Вт Лис 17 , 2020
Верховна рада провалила законопроект №4313-д про відстрочку касових апаратів для фізичних осіб-підприємців. Парламентарії не змогли ухвалити його за основу. За основу документ підтримали лише 17 нардепів. Раніше комітет з питань фінансової, податкової та митної політики Верховної ради підтримав доопрацьований законопроект про відстрочення введення касових апаратів для ФОП. Документ передбачає відстрочку обов’язкового використання касових […]
ФОП

Можливо ви пропустили?