Яким буде святкування Нового року в Києві в умовах карантину?

У зв’язку з пандемією коронавірусу у столиці не буде масових новорічних гулянь

Святкування Нового року в Україні вже не за горами. До свята залишилося майже півтора місяця, але в цьому році через пандемію воно не буде традиційним. На головній площі країни не планують концертів та масових гулянь, але символ свята – ялинка все-таки буде.

Зимову красуню встановлять на Софійській площі, як і в попередньому році. Але в цьому сезоні вона буде штучною. Її довжина буде досягати 30 метрів, а в її основі встановлять пень для фотосесій. Сама площа буде накрита куполом з ілюмінацією.

Про те, як буде виглядати лісова красуня і чи будуть проходити масштабні гуляння ,розповів Ігор Добруцький – засновник проекту FolksUkraine в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Ви знаєте, ми сподівалися до останнього, що буде план А і план Б. Ми готувалися повноцінно зробити гарне святкування, відповідно тематиці “Чарівний ліс”. Але, на жаль, ми приступаємо до плану Б і центральну частину міста ми залишимо більш вільною, щоб уникнути там стовпотворінь”, – сказав Ігор.

За словами Добруцького, фудкортів на Софійській площі не буде, там залишиться тільки ялинка і атмосфера Нового року. Можливо, біля арки Дружби народів будуть якісь заходи та ілюмінація. На Володимирській гірці будуть кілька будиночків з солодощами і напоями. На Андріївському узвозі також передбачено кілька фуд-кортів з сувенірами.

Добруцький наголосив, що за традицією головну ялинку країни запалять у День святого Миколая, 19 грудня.

Раніше ми повідомляли, що в Києві відмінили шкільні олімпіади.

Next Post

Україна арештувала 44 російських літаки

Вт Лис 17 , 2020
За клопотаннями прокуратури Автономної Республіки Крим накладено арешти на 44 літаки російських авіакомпаній, що літали до окупованого Криму. Про це повідомляє пресслужба прокуратури АР Крим і міста Севастополя в телеграм каналi. “За процесуального керівництва прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя встановлено ще 44 літаки російських авіакомпаній та скеровано до […]
Аэрофлот

Можливо ви пропустили?