У Раді прокоментували результати переговорів України з МВФ

Народний депутат фракції «Голос» Ярослав Железняк прокоментував результати переговорів України з МВФ. Делегація напередодні повернулася з Вашингтона, де перебувала весь тиждень.

Делегація не досягла домовленостей з основним зовнішнім кредитором України, написав нардеп в Facebook.

«Наші повернулися. Без гучних новин, грошей і навіть сигналів для ринку запозичень, що нам їх колись дадуть», – написав Железняк, давши зрозуміти, що відставка радника глави Офісу президента Андрія Єрмака Ігоря Уманського відбулася саме через відсутність позитивних сигналів від МВФ.

Причиною виниклих проблем з кредитуванням України нардеп назвав «конституційну кризу», заяви про необхідність емісії, що звучать все голосніше, а також недотримання умов МВФ про обмеження розміру дефіциту бюджету.

Раніше ми писали, що деякі великі магазини в Києві проігнорували “карантин вихідного дня“.

Next Post

Голосіївські парки під загрозою: суд дозволив забудову деяких ділянок

Пн Лис 16 , 2020
Голосіївський районний суд столиці скасував ним же накладений арешт на ряд земельних ділянок Національної академії наук. Як повідомляє українське інтернет видання, мова йде про три будівельних майданчики: вул. Метрологічна, 7, вул. Лебедєва вул. Заболотного, 152. Суди вже накладали, а потім знімали арешт з зазначених будівництв влітку поточного року. Раніше ці […]

Можливо ви пропустили?