В Україні вперше підготували військово-бойових медиків

Навчальний центр Нацгвардії впроваджує підготовку нових спеціалістів у структурі МВС: військово-бойовий медиків.

Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії.

За інформацією, на базі Навчального центру Нацгвардії за підтримки іноземних колег зі Збройних сил Канади вперше відбулася підготовка інструкторсько-викладацького складу за програмою «Військово-бойовий медик» у структурі МВС України.

До курсу входять декілька програм, які використовують у багатьох подібних військових структурах країн НАТО.

Спільно із представниками місії «UNIFIER» був створений базис курсу, а також – відпрацьовано на практиці основні елементи програми та відпрацьовано кваліфікаційні стандарти.

13 листопада начальник Навчального центру НГУ полковник Михайло Кулик, за участі представників Головного управління Національної гвардії України та представників операції «UNIFIER» привітали військовослужбовців із завершенням навчання та вручили сертифікати військових досягнень.

Також від канадійських друзів Навчальний центр отримав новітню навчально-матеріальну базу. Сам курс стартує у 2021 році.

Нагадаємо, згідно з новим Генпланом Києва, під Дніпром може з`явитись тунель.

Next Post

У Раді прокоментували результати переговорів України з МВФ

Пн Лис 16 , 2020
Народний депутат фракції «Голос» Ярослав Железняк прокоментував результати переговорів України з МВФ. Делегація напередодні повернулася з Вашингтона, де перебувала весь тиждень. Делегація не досягла домовленостей з основним зовнішнім кредитором України, написав нардеп в Facebook. «Наші повернулися. Без гучних новин, грошей і навіть сигналів для ринку запозичень, що нам їх колись дадуть», […]
МВФ

Можливо ви пропустили?