Великі ТРЦ ігнорували “карантин вхідного дня” у Києві

На вихідних у Києві закрили масу закладів, робота яких не припинялася навіть через введення “карантину вихідного дня”. Зокрема, було припинено роботу магазину “Епіцентр” на Позняках, діяльність здійснювали ТРК “Gulliver“ та магазин “Фокстрот“ на вулиці Антоновича. 

Про це повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в місті Київ, передає УНН.

“Учасники мобільних груп контролю з’ясували, що не зважаючи на заборону, діяльність здійснювали ТРК “Gulliver“ та магазин “Фокстрот“ по вул. Антоновича, 50 (був відчинений для відвідувачів магазин “Ельдорадо“)”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що складені протоколи на уповноважених осіб за ст. 44-3 КУпАП, магазини були зачинені.

“Були випадки, коли магазин Епіцентр, ніби закритий для відвідувачів, працює в режимі онлайн-доставки за замовленнями, проте люди всередині є. Кажуть, що замовляють онлайн вже всередині закладу. Зокрема, спільними групами контролю вихідного дня у складі співробітників ГУ Держпродспоживслужби Києва, Муніципальної охорони та департаменту муніципальної безпеки КМДА було здійснено контроль Епіцентру на Григоренка. Він працював у повному обсязі”, — повідомили в відомстві.

Зазначається, що в результаті — діяльність припинена, викликана слідча оперативна група для фіксації злочину відповідно до ст. 325 Кримінального кодексу України: порушення санітарних правил та норм посадовими особами Епіцентр під час “карантину вихідного дня”. Матеріали із заявою про злочин були передані до Оболонського УП ГУНП у Києві для внесення до ЄРДР.

Загалом же вказано, що у столиці 15 листопада мобільними групами проведені перевірки 1535 суб’єктів господарювання. За результатами проведеного контролю складені 55 протоколів про адміністративні правопорушення за ст.44-3 КУпАП “Порушення правил щодо карантину людей” за недотримання “карантину вихідного дня”. 14 листопада за результатами перевірок на 1420 столичних об’єктах складено 60 таких протоколів.

Раніше ми повідомляли, що на Київщині спіймали організатора виборчих “каруселей”.

Next Post

В Україні вперше підготували військово-бойових медиків

Пн Лис 16 , 2020
Навчальний центр Нацгвардії впроваджує підготовку нових спеціалістів у структурі МВС: військово-бойовий медиків. Про це повідомили у пресслужбі Нацгвардії. За інформацією, на базі Навчального центру Нацгвардії за підтримки іноземних колег зі Збройних сил Канади вперше відбулася підготовка інструкторсько-викладацького складу за програмою «Військово-бойовий медик» у структурі МВС України. До курсу входять декілька програм, […]
військові медики

Можливо ви пропустили?